GRAVACIONS

DIRECTES

CV CANTANT

De nena tenia una vergonya extrema a cantar en públic, encara que, quan em quedava tota sola a casa, em passava les hores inventant cançons o cantant i ballant amb els meus vinils favorits.

Amb 16 anys vaig tenir l’oportunitat d’entrar en un cor escolar i em vaig animar, convençuda que estaria abrigallada per la resta de veus. Mesos i un recital nadalenc després, vàrem preparar un concert del Carmina Burana de Carl Off, al costat d’un cor i una orquestra professionals, dirigits per Tim Still. Així va començar la meva marxa musical, com a soprano primera en aquell grandiós concert a l’ELVHS de Nova York!

De tornada a la meva ciutat, em vaig obligar a superar la meva timidesa vocal entrant com a solista en una modesta banda de versions. I cantant de revetlla en revetlla, vaig pagar els meus estudis universitaris i la formació artística posterior.

Des de llavors he participat com a cantant en projectes de teatre musical, enregistraments de bandes sonores, concerts de música pròpia i de bandes de versions, col·laboracions en discos d’altres cantautors… actuant en directes per l’estat, a Portugal, Anglaterra, el Canadà, el Brasil i l’Argentina.